Hoe besteden Gelderlanders hun vrije tijd?

Om erachter te komen wat Gelderlanders doen in hun vrije tijd en waar vragen wij Onderzoekbureau Moventem-Companen een inwonersonderzoek te doen. We weten namelijk dat Gelderlanders veel vrije tijd doorbrengen in hun woonomgeving. Bijvoorbeeld door te wandelen, fietsen en een evenement, museum of kasteel te bezoeken.
Gepubliceerd op: 24-april-2024

Vul de vragenlijst in

Als je op ‘Start vragenlijst’ klikt, ga je naar de eerste vraag. Je kunt de lijst invullen tot en met donderdag 16 mei 2024.

Vragen aan inwoners

Wij willen graag weten wat onze inwoners vinden van de mogelijkheden om vrije tijd door te brengen in hun woonomgeving. Zijn zij daar tevreden over? En brengen zij deze vrije tijd graag door in de eigen woonomgeving? Welke activiteiten zijn favoriet? Deze en ander vragen stellen we graag aan onze inwoners. Het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 5 minuten.

Onafhankelijk en anoniem

Meedoen is volledig anoniem. De privacy van deelnemers wordt gewaarborgd door het onafhankelijke onderzoekbureau Moventem-Companen die het Gelderland Panel beheert in opdracht van provincie Gelderland.

We weten dat meerdere Gelderse gemeenten ook vragenlijsten versturen. Dat zijn andere vragen met een ander doel dan dit inwonersonderzoek voor heel Gelderland. De resultaten van dit inwonersonderzoek nemen we mee in ons provinciale Recreatie en Toerisme plan.

Vragenlijst op papier of hulp nodig?

Meedoen kan ook via een vragenlijst op papier. Je kunt hiervoor op werkdagen gratis bellen met Moventem-Companen 0800 – 1904. Hulp nodig bij het meedoen aan het onderzoek? Je kunt contact opnemen met de helpdesk van Moventem. Je kan het gratis telefoonnummer 0800 1904 bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen. Je wordt zo snel mogelijk geholpen en uiterlijk binnen twee werkdagen. 

Alvast hartelijk dank voor het meedoen!

Vrijetijdsbesteding in beeld